skip to main
|
skip to sidebar
Sitges Blog
Blog per a alumnes d'anglès de l'IES Joan Ramon Benaprès de Sitges (Garraf)
dimarts, 23 de febrer del 2010
Yorkshire Pudding
Yorkshire Pudding
Ingredients
3 cups sifted flour
1/4 teaspoon salt
3 eggs
1 cup milk
Method
Sift flour and salt together. Beat eggs until light and add sifted ingredients.Add milk gradually and beat two minutes with rotary egg beater. Prepare pudding to pour into pan 30 minutes before beef has finished roasting. Place beef to one side of roasting pan and pour off small about of fat. Grease an oblong pan with drippings. Pour Yorkshire Pudding mixture into pan. Return to oven and cook about 30 minutes.Cut into squares and serve with roast beef.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
La meva llista de blogs
Blog de Mònica
La Puglia, che bella!
Fa 5 dies
Temps de paraules
Alda Merini
Fa 4 anys
SOLDEVILA
Cents anys del seu naixement, una rondalla d'Enric Valor
Fa 13 anys
Campredó Templer
Visita guiada a la Torra
Fa 14 anys
Poemes i lletres
English poems
Fa 15 anys
Emigdi Subirats i Sebastià
Nessie School of Languages
The English Corner
Seguidors
Arxiu del blog
►
2011
(12)
►
d’abril
(3)
►
de març
(5)
►
de febrer
(2)
►
de gener
(2)
▼
2010
(15)
►
de desembre
(4)
►
de novembre
(2)
►
d’octubre
(5)
▼
de febrer
(3)
Yorkshire Pudding
Steak and Kidney Pie
Mixed Grill
►
de gener
(1)
►
2009
(9)
►
de novembre
(4)
►
d’octubre
(4)
►
de setembre
(1)
Dades personals
Visualitza el meu perfil complet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada