skip to main | skip to sidebar

Sitges Blog

Blog per a alumnes d'anglès de l'IES Joan Ramon Benaprès de Sitges (Garraf)

dimarts, 23 de febrer del 2010

Yorkshire Pudding


Yorkshire Pudding


Ingredients
3 cups sifted flour
1/4 teaspoon salt
3 eggs
1 cup milk

Method
Sift flour and salt together. Beat eggs until light and add sifted ingredients.Add milk gradually and beat two minutes with rotary egg beater. Prepare pudding to pour into pan 30 minutes before beef has finished roasting. Place beef to one side of roasting pan and pour off small about of fat. Grease an oblong pan with drippings. Pour Yorkshire Pudding mixture into pan. Return to oven and cook about 30 minutes.Cut into squares and serve with roast beef.
Publicat per Sitges blog a 13:22

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)
Powered By Blogger

La meva llista de blogs

  • Blog de Mònica
    QUAN LA FESTA TRASPASSA LA PARET: REFLEXIONS SOBRE EL RESPECTE VEÏNAL
    Fa 2 setmanes
  • Temps de paraules
    Alda Merini
    Fa 4 anys
  • SOLDEVILA
    Cents anys del seu naixement, una rondalla d'Enric Valor
    Fa 13 anys
  • Campredó Templer
    Visita guiada a la Torra
    Fa 15 anys
  • Poemes i lletres
    English poems
    Fa 15 anys
  • Nessie School of Languages
  • Emigdi Subirats i Sebastià
  • The English Corner

Seguidors

Arxiu del blog

  • ►  2011 (12)
    • ►  d’abril (3)
    • ►  de març (5)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de gener (2)
  • ▼  2010 (15)
    • ►  de desembre (4)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  d’octubre (5)
    • ▼  de febrer (3)
      • Yorkshire Pudding
      • Steak and Kidney Pie
      • Mixed Grill
    • ►  de gener (1)
  • ►  2009 (9)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (4)
    • ►  de setembre (1)

Dades personals

Visualitza el meu perfil complet